Tarbot
logo

Food

Iedere dag starten we met ons brood, grissinis en koekjes zelf te bakken. Dit wordt gemaakt met bloem van de ”Mulino Marino”, een molen die enkel op steen gemalen oude graansoorten verwerkt. Deze bloem voeren we al jaren rechtstreeks in uit Piemonte.

De wilde tarbot 5+ is afkomstig van duurzame visvangst uit de Oosterschelde en de Noordzee. De seizoensgroenten komen van een lokale bioboer. Daarnaast zijn er de zongerijpte biogroenten en het fruit. Voor ons hoeft het niet noodzakelijk biologisch te zijn, maar als je permanent zoekt naar de beste kwaliteit en de rijkste smaken, kom je heel vaak bij biologische producten van kleinschalige producenten uit.

”Carne della Montagna”, wij zijn trots op onze samenwerking met Karl, een veeboer uit Sùd Tirol. Hier grazen Laugrund rund, geiten, schapen en kalveren op almen op een hoogte tot 2300m. Deze biotoop zorgt voor een unieke smaak en kwaliteit. Het gerijpte rundsvlees halen we bij onze goede vriend Olivier Metzger, De referentie en maître boucher van Rungis Paris.

Last but not least, onze wilde kruidenthee van Wipptal uit het hooggebergte van de Dolomieten, waar Bernhard zorgvuldig verschillende soorten thee samenstelt, of een heerlijke espresso Arabica tostati van Torrefazione Giamaica Caffé uit Verona.

Wijnglas
logo

Wine

Het leven is te kort om slechte wijn te drinken. Ook hier zijn wij gedreven in onze zoektocht naar uitzonderlijke producten. Champagne krijgt een extra plaatsje op de kaart met heel wat kleinschalige en ambachtelijke wijnmakers. Onze wijnkaart biedt een uitgebreide keuze van klassieke namen, maar ook een aanbod van natuurlijke en biodynamische wijnen. Grote namen en minder bekende, eigenzinnige wijnmakers staan broederlijk naast elkaar in onze wijnkasten.

Grappa fles
logo

Grapperia

Onze grappa's en fruitdistillaten gestookt door een levende legende, meester distillateur Gianni Capovilla vormen een wereld van schitterende parfums en aroma's. Zijn natuurlijke, ambachtelijke grappa's behoren tot de absolute top van Italië. Wij zijn trots zijn exclusieve invoerder voor België te mogen zijn.